Montessori-päiväkoti Espoon Leppävaarassa, Ruusutorpan koulussa

Montessori-päiväkotimme tarjoaa 3 - 6-vuotiaille lapsille koko- ja osapäivähoitoa sekä esiopetusta. Ryhmässämme toimii tasapuolisesti eri-ikäisiä lapsia, tyttöjä ja poikia yhtä monta. Tämä kasvattaa lapsia oppimaan toisiltaan ja auttamaan muita. Esiopetus toteutuu sopeutettuna muun ryhmän toimintaan ja päivittäisissä eskarilaisten omissa toimintatuokioissa.

Lapsen hoitopäivä päiväkodissamme muodostuu montessoritoiminnasta, yhteisistä toiminta- ja leikkihetkistä sekä ruokailuista. Liikunta, musiikki- ja taidekasvatus ovat tärkeä osa päivittäistä toimintaa. Päiväkodissamme on myös muskari kerran viikossa.

Päiväkodin henkilökunta koostuu varhaiskasvatuksen ammattilaisista. Montessoriohjaajamme ovat käyneet kansainvälisen montessoriohjaajakoulutuksen (AMI).

Espoon kaupungin kanssa tehdyn ostopalvelusopimuksen mukaisesti hoitomaksun määräytymisperusteet ovat samat kuin kunnallisessa päivähoidossa.

Eräs äiti kertoo haastattelussa montessori-päiväkodistamme näin: 

"Päivähoitopaikka tässä päiväkodissa on meidän lottovoittomme! On turvallista, kun päiväkodissa on pysyvät opettajat ja hoitajat. Meille on tärkeää, että päivittäinen toiminta on itsetuntoa ja omatoimisuutta tukevaa. Olemme erittäin tyytyväisiä tähän päiväkotiin. Poika todella nauttii päivistään."

Ota yhteyttä johtaja@montessori-lastentalo.net ja sovi tutustumisaika!